RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

O, video med din glede!

Sist oppdatert:
Ukens videosamling sørger for et velfortjent pust i bakken. Vi ler, skremmes og blir bittelitt forelsket på en gang.

(Womanweb.no): Dustete, amerikanske gutter, snøballstorm, nissereklamer og en vaskekte pandahund er noe av det vi har funnet og vil dele med deg denne uka. Kos deg!

Snøreporter

Han er på TV og melder om hvor mye snø det er kommet. Da han skal vise hvor mye barna koser seg med det plutselige snøfallet, får han mer snø enn han bestilte.

Box cop

Finnes det noe verre enn ”dudes”? Sjelden, men noen ganger sørger de for så dustete idéer at det blir morsomt likevel – på vranga, liksom. Som denne actionvideoen. Så teit at det blir så moro at det blir teit at det blir artig¿

Pandahund

En hund som er ute og går tur. Den ser ut som en panda, og er selvsagt gørsøt. Det holder for oss.

5 reklamer

En viss produsent av duppedingser blir sannsynligvis glade for at du får se denne videosamlingen. Det er greit for oss, så lenge de lager så morsomme reklamer som gjøross såpass glade.

Sjette sans

Hva om et barn kommer bort til deg og forteller ting om deg hun umulig kan vite? Hva om moren hennes kommer og henter henne og forteller at hun er døv og aldri har pratet? Du blir møkkaredd. Det blir denne karen også.

Les også:

Flere videoer

Gratis nettspill!

Test: Kjendiskjæreste?

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere