RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Obama finpusser retorikken

Chicago (NTB-Reuters): USAs president Barack Obama ligger nå i hardtrening foran valgkampens neste store slag - fjernsynsdebattene.

Når barna har lagt seg om kvelden, setter Obama seg ned for å lese. Han har mye å pløye igjennom før de viktige fjernsynsdebattene mot rivalen Mitt Romney i oktober, forteller presidentens nære medarbeider David Axelrod.

- Han bruker mye tid på å lese igjennom dokumenter, og i første rekke handler det om å gjøre seg kjent med hva Romney har sagt i valgkampen, sier Axelrod.

Mellom presidentembetet og valgkampmøtene har ikke Obama mye tid til overs, påpeker han. Men Obama presser inn debattforberedelser der han kan.

En del av forberedelsene er at Obama nå skal møte senator John Kerry til øvedebatter. I disse skal partifellen spille Romney, slik at Obama får perfeksjonert sine argumenter.

Ett av Obamas problemer er at han har en tendens til å vikle seg inn i lange og sammensatte resonnementer. Rådgiverne er derfor spesielt opptatt av at han må øve på å formulere seg mer presist, ifølge Axelrod. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere