RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Obama fordømmer forsikringsselskapene

Foto: J. Scott Applewhite (AP)
Sist oppdatert:
Obama langet ut mot forsikringsselskapene da han fredag igjen søkte direkte kontakt med velgerne for å promotere helsereform.

På et møte med velgerne i Montana sa Obama at forsikringsselskaper som nekter syke mennesker helsedekning holder hele USA som gissel.

Obama innledet torsdag en turne til flere stater for å møte velgerne direkte og snakke om helsereformen som nå debatteres i Kongressen og som er en av Obamas viktigste saker.

- Vi holdes som gisler av forsikringsselskaper som nekter folk dekning, fratar folk dekning eller tar premier folk ikke har råd til å betale, sa han til et tusentall tilhørere i Belgrade i Montana.

- Dette er galt. Det fører til at familier blir knekt økonomisk. Det fører til at bedrifter går konkurs. Og vi skal reparere dette når vi vedtar en helsereform senere i år, sa han.

I et forsøk på å dempe heten i debatten om helsereform la han skylden på sensasjonshungrige TV-stasjoner for den stygge tonen som har dominert debatten om helsereform de siste ukene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere