Gå til sidens hovedinnhold

Obama inviterte Romney på lunsj

Washington (NTB-AFP- Reuters): Mitt Romney ankom Det hvite hus torsdag der han hadde et lunsjmøte med president Barack Obama. Det var første gang de to møtte hverandre siden valget for over tre uker siden.

- Guvernør Romney gratulerte Obama med hans vellykkede valgkamp og ønsket ham lykke til de kommende årene, opplyser Jay Carney, talsmann for Det hvite hus.

- Hovedtemaet for lunsjmøtet var USAs lederskap i verden og betydningen av å opprettholde den lederposisjonen i framtiden. De lovte også å holde kontakten, spesielt hvis det dukker opp muligheter til å jobbe sammen i framtiden om saker som opptar dem begge, sier Carney videre.

Tonen under valgkampen var tøff, og Romney og Obama gikk stadig til personangrep på hverandre. De ga ikke inntrykk av å ha særlig respekt for hverandre som person.

Romney var helt til langt ut på valgdagen sikker på å vinne, så hva han egentlig tenkte da han steg ut av bilen og inn i Det hvite hus, kan man bare spekulere på.

Men det var en smilende Romney som selv åpnet bildøren, ettersom han ikke lenger har noen sikkerhetsvakter rundt seg. (©NTB) (©NTB)

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget