RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Obama oppfordrer til tålmodighet etter stormen

Sist oppdatert:
Atlantic City (NTB-AFP-Reuters): Hovedoppgaven i gjenoppbyggingsarbeidet etter stormen Sandy er å få strømleveransene i gang, fastslår president Barack Obama.

- Vår største prioriterte oppgave er å få slått på strømmen igjen, sa presidenten i New Jersey onsdag etter å ha inspisert en del av skadene den omfattende og kraftige stormen gjorde.

- Vi er her for dere, og vi skal ikke glemme. Vi skal følge opp for å sikre oss at dere får all den hjelp dere trenger til dere har bygget opp igjen, tilføyde han da han møtte redningsarbeidere og innbyggere i Atlantic City.

Obama kom til Atlantic City for å se skadeomfanget i delstaten New Jersey etter stormen. Sammen med ham var den amerikanske regjeringens krisesjef Craig Fugate og New Jerseys republikanske guvernør Chris Christie, som tidligere denne uka har rost president Obama for hans innsats under uværet.

Presidenten oppfordret alle til å ha tålmodighet og understreket at alt ikke vil la seg løse over natten. Men han forsikret også at regjeringen i Washington og andre statlige myndigheter vil samarbeide med delstatene og lokale myndigheter i oppryddingsarbeidet.

President Obama gjenopptar valgkampen torsdag, meldte Det hvite hus tidligere onsdag. Obama har i tre dager avlyst valgkampopptredener. I stedet har han brukt kreftene på å takle de massive ødeleggelsene etter stormen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere