RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Obduseres mandag

Sist oppdatert:
Politiet opplyser at det ikke ligger noe krininelt bak dødsfallet til Jan Werner Danielsen.

(SIDE2): Dermed er det fastslått at det ikke ligger noe kriminelt bak dødsfallet.

- Vi har konkludert med at det ikke ligger noen kriminell handling bak. Vi har derfor avsluttet etterforskningen så langt, sier vaktleder Sindre Flaate ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt til Side2.

Den avdøde er sendt til rettsmedisinsk institutt i Oslo.

– Siden vi ikke anser at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet, kommer obduksjonen til å finne sted mandag, sier Flaate.

Sjokk og sorg
Artisten ble funnet død i sin leilighet i Oslo fredag ettermiddag. Kjendis-Norge reagerte med sjokk, vantro og sorg på meldingen om at den unge og populære sangeren var gått bort.

ALT OM TRAGEDIEN:
Bettans dans for vennen
Kjendis-Norge lamslått
Funnet død av manageren
Det siste albumet
Skriv din kondolanse her

Også fansen har uttrykt sin sorg i Side2s kondolanseprotokoll. En av dem som har skrevet sin siste hilsen, er Jan Werners barndomsvenn Geir Jørgen:

«Kjære Mor og far og bror Henning etter Jan Werner.

Dette er ufattelig, en stor stjerne og en stor stemme er plutselig revet fra oss. Sitter igjen med mange gode minner fra da Jan gikk i klassetrinnet over meg på Nord-odal ungdomskole. Husker godt vi spilte sammen på avslutningen i niende klasse sammen med deg.

Vil ikke glemme den dagen du overrasket Mona med å komme syngende inn på hennes 20 års dag. Da vi spilte i 50 års laget til mammaen din, og at du fortalte meg at min beste venn hadde kjørt seg i hjel mens vi spilte.

Sangen du sang i min bestevenns begravelse.

Glemmer ikke vi satt foran TV-en å heiet på deg i talentiaden. Juleshowet med Bettan i Uranienborg kirke. Har mange gode minner om deg gjemt i hjertet, vil aldri glemme deg Jan Werner.

La englene få høre din stemme.

Hvil i fred
Din gode venn
Geir Jørgen»

Flere fans skriver også minneord om artisten:

«Når du er ulykkelig se da inn i ditt hjerte, og du vil oppdage at det du gråter for idag, er det som før ga deg stor lykke. Takk for flotte minner Jan Werner.»

«Vi gråt alle da vi hørte dette i vår familie.»

«I dag fikk vi bekreftet at livet er ikke rettferdig. Norges desidert beste sanger har gått bort. Bare 30 år gammel. Hvil i fred, Jan Werner, og takk for alt du gav oss. Du sa selv at du ville bli husket som en stor sanger. En stor sanger var du og stor sanger vil du forbli i vårt minne. Min dypeste medfølelse går til hans nærmeste familie og venner.»

«Dette er bare trist. Har satt på musikk av Jan Werner, og klarer ikke å fatte at denne store artisten er borte. Kondolerer til familien. Du vil bli husket som en flott artist som har gledet mange opp igjennom årene. Takk for den nydelige sangstemmen som vi fortsatt kan glede oss over etter din alt for tidlige bortgang. Du vil bli savnet av mange, veldig mange. Hvil i fred vennen.»

«Hvil i fred Jan Werner, Norge har mistet sin fremste stjerne.»

«Dette var kjempetrist, jeg fikk sjokk da jeg leste Nettavisen. Også han som var så ung... Dette er jo helt meningsløst. Han vil bli husket som en sanger med en utrolig flott stemme. Jan Werner, R.I.P.»

«Dette er helt meningsløst! Sitter her helt lamslått... Ufattelig trist dette her! Jeg er en stor fan av Jan Werner. Etter min mening Norges største artist.»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere