RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

OBOS bedrer inntjeningen

Sist oppdatert:
Eiendomsforvalter OBOS kan vise til sterk resultatvekst så langt i år, og har solide marginer
Totalt har OBOS hatt finans- og driftsinntekter på 831 millioner kroner i løpet av årets ni første måneder, mot 823 millioner i samme periode i fjor.

OBOS-gruppen, som er Norges største eiendomsforvalter og boligsammenslutning, har i tillegg til en mindre inntektsøkning redusert driftskostnadene gjennom årets tre første kvartaler. Driftsresultatet har økt fra 154,8 millioner kroner til 177,5 millioner kroner så langt i år.

Resultat før skatt er økt fra 169,2 millioner kroner i fjor til 210,2 millioner kroner. Selskapet har ikke bokført tap eller nedskrivninger så langt i år, mot en nedskrivning på 38,6 millioner i samme periode i fjor.

- Inntektene innenfor eiendomsmegling og salg av nye boligprosjekter er svakere enn på samme tid i fjor, på tross av en klar forbedring i tredje kvartal i forhold til første halvår i år, skriver OBOS i rapporten.

OBOS venter totalt sett for 2003 et resultat i overkant av hva gruppen oppnådde i 2002.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere