RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

OBOS-prisen ned i oktober

Sist oppdatert:
Prisindeksen til Norges største boligbyggerlag, OBOS, falt noe overraskende i oktober. Oppgangen for året er likevel fortsatt sterk
OBOS-prisene sank med 1,3 prosent i oktober, viser idneksen som utarbeides månedlig av OBOS. Prisene er imidlertid 12 prosent høyere enn på samme tid i fjor.

- Vi er noe overrasket over nedgangen, fordi det er færre boliger til salgs enn i tilsvarende periode de to siste årene. Vi oppfatter markedet som avbalansert og sunt. Det er stor interesse for boligene som er til salgs, men de opphetede budrundene er enkeltilfeller og er ikke representative for markedet som sådan, sier divisjonsdirektør Hildur Høiland i en kommentar.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for omsatte boliger i OBOS-tilknyttede borettslag var 21 985 kroner i oktober. OBOS-prisene har steget med 8,7 prosent hittil i år.

I oktober ble det solgt 552 boliger i OBOS-tilknyttede borettslag mot 509 i september. I oktober i fjor ble det solgt 757 boliger i OBOS-tilknyttede borettslag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere