RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

OBOS-prisene steg videre

Sist oppdatert:
Prisbarometeret til OBOS viste en oppgang på hele 3,2 prosent i januar, og OBOS forventer en oppgang for året som helhet.
Ifølge en oversikt fra OBOS var gjennomsnittlig kvadratmeterpris for alle brukte OBOS-tilknyttede boliger 25 294 kroner i januar. Det er en oppgang på 3,2 prosent i forhold til desember og 10,6 prosent høyere enn i januar i fjor.

I de to foregående årene har prisene sunket fra desember til januar ifølge OBOS.

– Eiendomsmarkedet er godt i gang etter årsskiftet. Meglerne våre har hatt en høyere oppdragsinngang enn det som er vanlig for januar, og salget går godt. Salget av nye boliger er også godt i gang og vi ser ingen tegn til nedgang i dette markedet, sier divisjonsdirektør Hildur Høiland i OBOS i en kommentar.

I januar var den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for alle brukte OBOS-tilknyttede boliger 25 294 kroner. I årets første måned ble det foretatt 318 eierskifter tilknyttet OBOS mot 451 i desember og 360 i januar i fjor. I 2005 ble det omsatt 6 475 boliger, mot 6 267 i 2004.

– Vi tror ikke 2006 vil by på like sterk prisoppgang som 2005, men kanskje opp mot fem prosent, mener Høiland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere