OBS: Biler snurrer på svært glatte veier

Politiet melder om svært glatte veier i hele østlandsområdet tidlig tirsdag morgen.

Politiet melder om svært glatte veier i hele østlandsområdet tidlig tirsdag morgen. Foto: Stian Lysberg Solum (NTB Scanpix)

Biler snurrer rundt og politiet advarer mot svært glatte veier på Østlandet tidlig tirsdag.

06.01.15 09:06

- Patruljene i Østfold melder om særdeles glatte kjøreforhold på småveiene i distriktet på grunn av underkjølt regn. Kjør forsiktig, oppfordrer operasjonssentralen i Østfold politidistrikt på Twitter i 3-tiden natt til tirsdag.

Ifølge Østfold-politiet har Mesta hatt alle ressurser i sving på hovedveiene i løpet av natten.

I Indre Østfold og sør i Akershus bidrar også regn og temperaturer rundt null til problemer på en rekke veier.

- Patruljebilene melder at det kan være glatt mange steder nå på morgenkvisten både i Follo og Indre Østfold. Kjørt pent. Underkjølt regn/yr, opplyser Follo politidistrikt.

Også på den andre siden av Oslofjorden melder politiet om svært glatte veier, særlig veiene i indre Vestfold.

- Bilførere bes være forsiktig. Vegtrafikksentralen er varslet, opplyser Vestfold politidistrikt i 3.30-tiden.

Ved Gardermoen var det så glatt at en bil snurret rundt og kjørte i autovernet ved avkjøringen fra E6 i 4-tiden. Romerike politidistrikt opplyser at det er glatt på stedet, men at ingen ble skadd.

I 6-tiden meldte også Oslo-politiet og Asker og Bærum politidistrikt om underkjølt regn og de vanskelige kjøreforholdene det skaper.

– Det meldes om svært glatte veier i distriktet. Kjør pent! oppfordrer Asker og Bærum politidistrikt.

- Det er meldt om vanskelige kjøreforhold på grunn av regn som fryser på bakken i Akershus/Romerike, Asker og Bærum. Alt mannskap er ute. Vi oppfordrer alle trafikanter til å ta det med ro og kjøre etter forholdene, skriver Statens vegvesen på sin Facebook-side.

HTML EMBED
(function(d, s, id) {var js,ijs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//embed.scribblelive.com/widgets/embed.js";ijs.parentNode.insertBefore(js, ijs);}(document, 'script', 'scrbbl-js'));


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.