RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

OBS-varsel: Full storm i fjellet og på kysten

Meteorologisk institutt har kommet med OBS-varsel for flere steder i landet. Bidet er tatt under en storm i Molde i 2008.
Meteorologisk institutt har kommet med OBS-varsel for flere steder i landet. Bidet er tatt under en storm i Molde i 2008. Foto: Kjell Herskedal (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Det er ventet opp mot full storm i fjellet og på kysten av Møre og Romsdal og Trøndelag søndag og natt til mandag. Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel for store deler av landet.

I Agder, Telemark og Buskerud melder Meteorologisk institutt om perioder med vestlig liten storm i fjellet søndag og natt til mandag.

I samme tidsrom ventes det perioder med vestlig liten storm i fjellet i Oppland og Hedmark, men lokale vindkast opp mot 25 meter per sekund i lavlandet – og opp mot 30 meter per sekund i fjellet.

Meteorologisk institutt melder om perioder med sørvest og senere nordvest liten til full storm i på kysten og i fjellet i Møre og Romsdal og Trøndelag, mens det på Vestlandet sør for Stad ventes perioder med vestlig liten storm i fjellet søndag og natt til mandag.

For alle nevnte steder så langt er det ventet vanskelige kjøreforhold på grunn av vind og snøbyger.

I Vestfold, Østfold, Oslo og Akershus meldes det om lokale kraftige vindkast opp mot 25 meter per sekundet. For Skagerrak meldes det om vestlig liten storm søndag kveld, kan hende opp i full storm, minkende utover natt til mandag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere