RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Observer ansetter ny sjef i Norge

Sist oppdatert:
Etter at Rune Viermyr forlot stillingen som administrerende direktør henter medieovervåkerne i Observer en sjef med erfaring fra IT- og byggebransjen.

Observer Norge har ansatt Bent Einar Nygren (bildet) som ny administrerende direktør. Nygren kommer fra stilling som administrerende direktør i Thyssen Hünnebeck, og tiltrer stillingen i Observer Norge fra årsskiftet.

- Jeg ser fram til å ta fatt på jobben som administrerende direktør i et markedsledende selskap med mange muligheter i en spennende bransje, uttaler Nygren i et intervju på hjemmesidene til Observer Norge.

Han er 43 år, utdannet sivilingeniør og bedriftsøkonom og har bakgrunn fra IT og byggebransjen. Nygren har mer enn tolv års erfaring med salg, markedsføring og toppledelse. Han har jobbet både i Norge og flere steder internasjonalt.

- Observer Norge går i øyeblikket gjennom en omfattende omstillingsprosess med fullt fokus på kundene og anvendelse av ny teknologi til integrerte elektroniske leveranser. Jeg er sikker på at vi med Bent Nygrens erfaring og ledelsesevner får riktig person til å fullføre denne prosessen, sier Jens Nielsen, Executive Vice President, Observer Group.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere