RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ocean Rig ser jobber i Angola

Sist oppdatert:
Ocean Rigs styreleder Geir Aune sier selskapet ser kontrakter i Angola ut 2004 for riggen Leiv Eiriksson. Det var blant momentene som fremkom på en presentasjon i dag
- Vi har sett kontrakter i Angola som vi regner med vil dekke Leiv Eiriksson gjennom 2004, sa Aune på en presentasjon i regi av Finansanalytikerforeningen i dag.

Samtidig meldes det i dag at ExxonMobil har brukt den sjette forlengelsesopsjonen på riggen utenfor Angola. Denne jobben ventes påbegynt innen utgangen av januar og vare rundt 60 dager.

Aune sa også på presentasjonen av Ocean Rig sikter mot en reduksjon av kostnadene på 10 prosent neste år, noe som betyr rundt 7 millioner dollar på driftsresultat før avskrivninger (EBITDA).

Han sa videre at selskapet vil begynne å rapportere i dollar i begynnelsen av neste år.

Boringen på Weymouth utenfor Canada, ligger ti dager foran tidsplanen, opplyste ellers Aune. Det er Ocean Rigs andre rigg, Eirik Raude som har oppdrag her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere