RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oceaneering ser klar resultatvekst

Sist oppdatert:
Det amerikanske oljeserviceselskapet Oceanneering opprettholder sin guiding for inneværende år og ser samtidig en bred økning i resultatene for neste år
Oceaneering som er tunge innen undervannsbåter, såkalte ROV'er, oppnådde et resultat i tredje kvartal på 12,8 millioner dollar, opp fra 9 millioner i samme periode i fjor.

Resultat pr. aksje endte på 50 cent, en cent over konsensus fra First Call. Driftsinntektene var på 192,9 millioner dollar, opp fra 172,8 i samme periode i fjor.

Det er i hovedsak selskapet subseavirksomhet innen ROV som står for veksten. Det var også her resultatøkningen ble generert.

- Resultatene for kvartalet var spesielt tilfredstillende. Vi oppnådde rekord sterk kvartalsreresultat på styrken i den beste kvartalsutviklingen for vårt ROV-segment, sier konsernsjef John Huff i Oceaneering i en kommentar.

Oceaneering har den største ROV-flåten i verden på 170 enheter etter kjøp av 10 enheter i slutten av kvartalet.

Det var spesielt bedre etterspørsel i Mexico-gulfen og Vest-Afrika som trakk opp for ROV'ene.

Oceaneering opprettholder guidance på 1,60 dollar pr. aksje for 2004, og ser en økning til mellom 1,85-2,15 dollar pr. aksje i 2005.

- For øyeblikket for venter vi å oppnå årlige driftsresultatforbedring i de fleste, om ikke alle, av våre oljefelts relaterte virksomheter, sier Huff.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere