RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Odfjell blir på børs

Sist oppdatert:
Odfjell-familien har ingen planer om å oppfylle Orkla Enskilda-analytiker Ivar Larsen spådommer om at rederiet ODfjell vil bli tatt av børs
– Vi har ingen planer om å ta selskapet av børs. Tvert imot, var det ikke fordi aksjemarkedet er så elendig for tiden, kunne vi tenkt oss en emisjon og børsnotering i USA, sier styreformann Bernt Daniel Odfjell jr. i kjemikalietankrederiet Odfjell til Dagens Næringsliv.

Uttalelsen er en reaksjon på at Orkla Enskildas analysesjef Ivar Larsen i går navnga gassrederiet Golar og Odfjell som sannsynlige kandidater for å bli kjøpt opp eller tatt privat. Larsen har tidligere spådd både oppkjøpet av Bergesen og avnoteringen av Leif Höegh & Co.

Styreformann Odfjell sier at det er utelukket å gjøre en emisjon av Odfjell-aksjer på dagens nivå. En emisjon kan være ønskelig ved økte investeringer på terminalsiden i rederiet.

Odfjell-familien kontrollerer 38,5 prosent av stemmene i rederiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere