RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Odfjell Invest i rute

Sist oppdatert:
Odfjell Invest har sine første to rigger under bygging og der går alt etter planen. Selskapet er svært positiv til riggmarkedet fremover – viser rapporten for første kvartal
Et selskap som består av opsjoner på bygging av jack-up rigger samt to rigger under bygging har ikke mye å meddele markedet i kvartalsrapporter. Odfjell Invest er intet unntak.

Selskapet fikk et driftsunderskudd på 450.000 dollar i kvartalet, og dette var kostnader relatert til ledelse av selskapet samt utøvelse av en opsjon. Inntektene består utelukkende av finansinntekter på 160.000 dollar - som er renter av kontanter fra emisjon.

Balansen har en verdi på 95,57 millioner dollar, hvorav 40,07 millioner dollar representerer kapitalisering på konstruksjon av jack-up riggene selskapet har under bygging i Singapore.

Selskapet skriver i rapporten at Jack-up markedet fremdeles er vedvarende sterkt og utnyttelsen er over 90 prosent og nær 100 prosent for førsteklasses enheter.

- Odfjell Invest har i perioden intensivert markedsføringen i selskapets hovedområder, som er Midt-Østen, India og Sørøst-Asia der en rekke nye felt med behov for førsteklasses drilling-enheter etterspørres, skriver selskapet i sin kvartalsrapport.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere