RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Odfjell øker vinsatsningen

Sist oppdatert:
Armador/skipsreder Dan Odfjell jr. øker nå satsningen på det nrodiske vinmarkedet og går i kompaniskap med statseide Arcus
Etter et stort tilbakeslag innen Odfjell-familiens hovedområdet, kjemikalietankshipping, øker de nå satsningen på familiens vinsalg. Rederiet Odfjell fikk som kjent en kjempebot for ulovlig prissamarbeid i kjemikalietankmarkedet i fjor høst

Fra sin vingård Odfjell Vinyards har Odfjell-familien i løpet av de siste årene bygget opp en større vinproduksjon med base i det chilenske vindistriktet Maipo Valley.

Nå skal satsningen i det nordiske markedet økes, og Odfjell Vineyards har inngått en samarbeidsavtale med Arcus sitt datterselskap Vinordia. Vinordia overtar ifølge en pressemelding ansvaret for import, salg og markedsføring av Odfjell Vinyards største vinmerker.

20 år etter at skipsreder Odfjell fant vingård i Maipo Valley er Odfjell Vineyards nå et anerkjent vinhus og eksporterer vin til hele verden. Det var først i 1998 at Odfjell Vineyards startet leveransene av viner til verdensmarkedet.

- Vinene fra Odfjell vil bli et veldig godt tilskudd til Vinordias portefølje. Helt siden starten i 1998 har Odfjell levert viner av høy kvalitet, noen blant annet det ledende vintidsskriftet i USA, Wine Spectator stadig konkluderer med, sier Astrid Moe Eikrem, daglig leder i Vinordia AS.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere