RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Odfjell med jevn inntjening

Sist oppdatert:
Kejmikalietankrederiet Odfjell fortsetter med en sidelengs utvikling årets kvartalsresultater, og det er ikke ventet noen endring i fjerde kvartal
Odfjell fikk et resultat før skatt og ekstaordinære poster på 21 millioner dollar i tredje kvartal, mot 22 millioner dollar i anre kvartal, og 15 millioner i rtedje kvartal 2002.

Det er i kvartalet belastet en ekstraordinær post på 47 millioner dollar i forbindelse med at Odfjell gjorde et forlik med amerikanske justismyndigheter rundt ulovlig prissamarbeid og kratellvirksomhet i kjemikalietankmarkedet. Saken endte med at blant annet konsernsjef Bjørn Sjaastad må i fengsel i USa i fir emåneder.

Selskapet skriver i resultatrapporten at de forventer at fjerde kvartalsresultatet vil ligge på samme nivå som i de tre foregånde kvartalene, noe som indikerer omkring 21 millioner dollar.

Rederiet fikk et driftsresultat på 19 millioner dollar, mot 16 i samme periode i fjor, mens driftsinntektene var på henholdsvis 231 millioner og 218 millioner dollar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere