RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Odfjell vil redegjøre

Sist oppdatert:
Orklas styreformann Johan Fr. Odfjell vil i løpet av dagen sende ut en redegjørelse for sine aksjetransaksjoner i Opticom. Les mer her
I går kunne iMarkedet.no fortelle om Orklas styreformann Johan Fr. Odfjells spekulasjoner i Opticom aksjen. Gjennom familieselskapet Space AS tjente Odfjell en god slump penger på å kjøpe seg inn i Opticom rett etter at det ble kjent at Orklas investeringsavdeling kjøpe seg inn.

Les hele saken her:
Odfjells merkelige Opticom-kule

iMarkedet.no kunne også avdekke at Oslo Børs hadde gått gjennom handlene til Odfjell, men at de ikke har funnet noe som indikerer om innsidehandel. I disse dager forbereder Oslo Børs å oversende flere saker til videre undersøkelser hos Kredittilsynet, og børsen har ikke konkludert på hva som skal sendes og hva som ikke skal sendes videre.

Les om den saken her:
Børsen innside-sjekket Odfjell

Onsdag kveld snakket iMarkedet.no med Stein Erik Hagen, Orklas største aksjonær og medlem av styret i selskapet. Han sa til iMarkedet.no at han ikke så noen problemer med transaksjonene til Odfjell, og la til grunn at det ikke forelå noen innsidekunnskaper.

Leder av bedriftsforsamlingen i Orkla, Harald Arnkværn, sier til iMarkedet.no at han ikke ønsker å kommentere saken før en redegjørelse har kommet fra Odfjell.

- Jeg vet at Odfjell skal sende ut en redegjørelse. Før den har kommet vil jeg ikke kommentere det, sier Arnkværn til iMarkedet.no.

Det lykkes ikke iMarkedet.no å komme i kontakt med Odfjell torsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere