RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Odim Hitec-minus og ingen avklaringer

Sist oppdatert:
Odim Hitec sliter fortsatt med å overleve. Selskapet fikk minus 46,6 millioner kroner i fjerde kvartal
På grunn av den finansielle situasjonen, den pågående gjeldssaneringen og mye etterarbeid i forbindelse med virksomhetsoverdragelsene, så har Odim Hitec ikke vært i stand til å avlegge regnskap innen fristen, som tilfredsstiller kravene til kvartalsrapportering.

Selskapet opplyser likevel at konsernet har hatt et estimert negativt resultat etter skatt for 2002 på minus 127,1 millioner kroner, hvorav minus 46,6 millioner kroner er knyttet til 4. kvartal.

Forutsatt at den pågående gjeldssaneringen i Odim Hitec lar seg gjennomføre, så vil det være grunnlag for redusert videre drift av konsernet.

Ved videre drift vil konsernet bestå av høyt belånte eiendeler; verkstedseiendommene på Hjørungavåg og Holen, samt aksjene i Odim Seismic AS og Hitec Marine Automation AS (i ferd med å bli solgt). I tillegg vil Odim Hitec eie teknologi for håndtering av fiberoptisk kabel til havs. Konsernet vil også ha en betydelig utsatt skattefordel, som ikke står oppført i regnskapene, opplyses det.
På grunn av den finansielle situasjonen, den pågående gjeldssaneringen og mye etterarbeid ifm. virksomhetsoverdragelsene, så har Odim Hitec ikke vært i stand til å avlegge regnskap innen fristen, som tilfredsstiller kravene til kvartalsrapportering

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere