RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Office line viser kraftig vekst

Sist oppdatert:
Dataforhandleren Office Line kan vise til en kraftig økning i omsetningen i første kvartal, men mye av veksten er på lav margin produkter
Office line fikk i første kvartal en omsetning på 101,3 millioner kroner, en økning på 35 prosent i forhold til samme periode i fjor, da omsetningen endte på 75 millioner kroner.

Det ga også utslag på bunnlinjen, som økte til pluss 2,2 millioner kroner før skatt, mot 0,1 millioner i første kvartal 2003. Driftsresultatet steg fra 0,3 millioner til 2,6 millioner.

- Omsetningsveksten er et resultat av målbevisst utadrettet salgsarbeid, generell etterspørselsøkning i markedet og styrket posisjon for Apples produktportefølje. Selskapet har hatt suksess med blant annet Apples iPod som har gitt stor vekst mot nye kundegrupper og innenfor nye produktgrupper, dog med noe lavere marginer, skriver selskapet.

Det meldes videre om styrket posisjon som markedsleder på Apple-produkter Norge, Danmark og Finland.

- Selskapet har positive forventninger til 2004 og forventer både resultat- og omsetningsvekst i de kommende to kvartaler sammenlignet med 2003, skriver selskapet i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere