RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Offisielt fra statsråd

Sist oppdatert:
Statsråd ble holdt på Oslo slott 7. mars 2014.

Utnevnelser m.m.

Utenriksdepartementet, utenrikssaker

Utenriksråd Bente Angell-Hansen utnevnes til ambassadør i Wien, med tiltredelse fra det tidspunkt Utenriksdepartementet bestemmer.

Ministerråd Bård Ivar Svendsen utnevnes til ambassadør i Baku, med tiltredelse fra det tidspunkt Utenriksdepartementet bestemmer.

Avdelingsdirektør Steinar Egil Hagen utnevnes til ambassadør i Riga, med tiltredelse fra det tidspunkt Utenriksdepartementet bestemmer.

Avdelingsdirektør Siri Ellen Sletner utnevnes til ambassadør i Praha, med tiltredelse fra det tidspunkt Utenriksdepartementet bestemmer.

Ambassadør i Khartoum, Morten Von Hanno Aasland, utnevnes også til ambassadør i Bangui, Den sentralafrikanske republikk.

Forsvarsdepartementet

Seniorrådgiver Victoria Lossius Allum Furuhovde utnevnes til underdirektør i Forsvarsdepartementet med tiltredelse fra det tidspunkt departementet bestemmer.

Justis- og beredskapsdepartementet

Avdelingsdirektør Jan Fredrik Glent utnevnes til førstestatsadvokat og embetsleder ved Det nasjonale statsadvokatembetet med tiltredelse fra det tidspunkt riksadvokaten bestemmer.

Konstitusjon av lagdommer Nils Asbjørn Engstad som leder, sorenskriver Marit Nervik som nestleder, advokat Benny Solheim, seniorforsker Jan Åge Riseth og arkeolog Kjersti Schance som medlemmer og advokat Kjersti Holum Karlstrøm og rådmann Charles Hansen som varamedlemmer ved Utmarksdomstolen for Finnmark, med tiltredelse fra det tidspunkt Domstoladministrasjonen bestemmer.

Nærings- og fiskeridepartementet

Rådgiver Tonje Sund utnevnes til underdirektør i Nærings- og fiskeridepartementet med tiltredelse fra det tidspunkt departementet bestemmer. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere