RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Offshore og nettverk på unoterte-listen

Sist oppdatert:
To nye selskaper er oppført på Fondsmeglerforbundets unoterte-liste: Et offshoreteknologiselskap og et nettverkselskap, hvor BikBok-gründer Karstein Gjersvik er sentral
De to nye selskapene som nå blir oppført på listen er Sevan Marine og Shine Club.

Det første selskapet har utviklet det som beskrives som et unikt plattformdesign med meget gode stabiliserende egenskaper, stor bæreevne og stor lastekapasitet for olje.

Designet har fått navnet Sevan Stabilized Platform (SSP) og skal være meget godt egnet for bygging av FSO- eller FPSO-enheter.

Selskapet har nylig inngått avtale med verft om bygging av den første FSO-enheten for å demonstrere attraktiviteten i teknologien/designet.

Sevan har nylig hentet inn 143 millioner kroner i en emisjon til kurs 3,80 kroner, noe som verdsetter selskapet til 236 millioner.

Selskapet tar sikte på å søke notering på Oslo Børs i løpet av tre måneder.

Det andre selskapet, Shine Club, er noe helt annet: Et nettverksselskap for salg av helsekost- og hudpleieprodukter på det nordiske markedet.

Shine Club er et medlemskonsept, hvor kundene handler til fordelaktige priser ved å være medlem. Gjennom en provisjonsstruktur kan alle medlemmer oppnå provisjon dersom de verver nye medlemmer.

Nylig gikk nettverksselskapet Oriflame, som selger kosmetikk, på børs i Stockholm med en verdi på over 10 milliarder kroner.

Shine Club hadde i fjor et resultat etter skatt på 2,1 millioner kroner og driftsinntekter på 47 millioner kroner.

Selskapet venter fortsatt vekst i år, og har nylig gjennomført en emisjon på 3 millioner kroner. Kursen var 1,80 kroner, noe som verdsatte selskapet til 38 millioner kroner.

Karstein Gjersvik, som i sin tid var med på å starte BikBok-systemet, er største aksjonær og styreformann.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere