RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Offshoreselskap på vei til børsen

Sist oppdatert:
Arendals-selskapet Advanced Production and Loading, APL, har nå søkt om å bli børsnoterte på Oslo Børs. Les mer her
APL er ikke blant det mest kjente i Norge utenfor oljeservicebransjen. Selskapet med base i Arendal utvikler produksjonssystemer til forankring av flytende installasjoner, som produksjonsskip og lagerskip, samt offshoreterminaler for lasting og lossing av olje og gass

Nå er de imidlertid klare for å gå på børs, og opplyser i en pressemelding at søknaden om notering er sendt børsen i dag. De forventer at søknaden skal være godkjent innen utgangen av mars.

APL varsler samtidig at de vil gjennomføre en emisjon og et spredningssalg for å sikre mer egenkapital og et større aksjonærmasse som er et av kravene for notering på Oslo Børs.

APL er i dag eid av de to energiinvesteringsfondene Energivekst og Energy Ventures, med henholdsvis 46,7 og 23,3 prosent. De resterende aksjene eies av ledende ansatte i selskapet.

Styret i APL har engasjert First Securities og Enskilda Securities som finansielle rådgivere i forbindelse med børsnoteringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere