*Nettavisen* Nyheter.

Ofret seg for kusinen

Foto: (TV3)

Ridderlige hensikter var ikke nok til å redde plassen på «Paradise Hotel».

30.06.10 14:31

(SIDE2:) I de fleste situasjoner vil det nok bli sett på som beundringsverdig å sette seg selv i fare for å redde andre.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Sånn er det derimot ikke på «Paradise Hotel Danmark», noe Maiken får erfare.

Melder seg frivillig
Da Cecilie får i oppdrag å velge ut en jente som skal utsettes for stor fare, melder Maiken seg frivillig for å redde kusinen sin Belinda.

Faren består i å være den ene deltakeren i «Dødens kyss» der guttene får velge mellom Maiken og hennes utvalgte konkurrent om hvem som får bli på hotellet. Maikens oppofrelse for Belinda viser seg å bli kroken på døra for blondinen.

Hun velger Maria som utfordrer, og guttene skal dermed kysse den av de to jentene han mener skal reise hjem.

Mister respekten
Både Jon og Gleager går resolutt bort til Maiken, og begge forklarer at det er Maikens offervilje som gjør at de ikke respekterer henne lengre.

– Det virker som om Maiken har gitt opp og ikke gidder å kjempe for å være her på Paradise Hotel, og det synes jeg er noe av det viktigste for å være her inne, sier Gleager som også begrunner valget sitt med at han vil beholde partneren sin Maria, i spillet.

– Selv om det er beundringsverdig å ofre seg for sin kusine, så synes jeg det er å gi opp, sier Jon som senere innrømmer at han for spillets del heller ikke tør å kaste ut Gleagers partner.

– Stort hjerte
Benjamin og Ronnie stiller seg derimot bak Maria, og ønsker dermed å beholde Maiken i spillet.

– Jeg synes Maiken har et stort hjerte i og med at hun velger å ofre seg for sin kusine, sier Benjamin som også er i samme allianse som Maiken.

Dermed blir det opp til Martin hvem av jentene som får bli. Etter litt nøling gir han til slutt Maiken dødens kyss.

– Maiken er kanskje litt mindre sosialt offensiv. Hun er litt mer for seg selv, og hygger seg mer med sin kusine enn med resten. Maria har nettopp kommet inn på hotellet og fortjener en sjanse, sier Martin som ved sitt valg gjør Maikens allianse enda mer tvilende til om han virkelig er så nøytral som han påstår.

Luksusproblem
Det ble ikke bare dramatikk i onsdagens episode, det ble som ofte før også tid til litt romantikk.

Gleager føler selv at han er i en liten kattepine siden han ikke klarer å bestemme seg for hvem han liker best av Line Marie eller partneren Maria.

– Det er et luksusproblem, sukker han men ruller til slutt rundt i het omfavnelse med Maria på slutten av kvelden.

Sniker seg til kyss
Jon bruker en snedig taktikk for å endelig få kline med sin utkårede Line Sofie, etter at en ny gutt, Mats, kommer inn på hotellet.

(artikkelen fortsetter nedenfor)

Klikk på bildet for å forstørre.

– Det hele starter egentlig som en spøk, og jeg sier til Line Sofie at hun bare må kysse meg mens Mats er til stede slik at han ikke splitter meg og henne. Men så gjorde vi alvor av det, og til slutt handlet det visst ikke så mye om at Mats skulle se oss kysse, sier han selvtilfreds etterpå.

– Det var skikkelig fint å klint litt med Line Sofie. det har jeg tenkt på lenge, så det gjør meg riktig glad, innrømmer han.

Må være full
Line Sofie er kanskje litt mindre entusiastisk.

– Jeg skal ikke utelukke at jeg kommer til å kysse med Jon igjen, men da skal jeg i hvert fall være full, ler hun.

Se «Paradise Hotel Danmark» på TV3, mandag til torsdag klokken 22.30

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.