RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Og alle hadde luer...

Sist oppdatert:
De kongelige hadde ikledd seg varme pelser og toppluer før de la ut på skogstur. Se video fra kanefarten.

Sollihøgda (SIDE2): Märthas ektemann, Ari Behn, så ut til å stortrives på kanefart gjennom skogen ved Sollihøgda i Søndre Buskerud.

Mens snøen lavet ned, strålte Ari og Märtha fra øre til øre. Prinsessen hadde pakket hodet inn i et sjal, mens Ari hadde dekket sølvmanken med klaffelue.

Godt innpakket frøken
På fanget hadde Märtha datteren Maud Angelica, som var forsvarlig innpakket i strikket topplue og knallblått skjerf.

I den første, kongelige sleden hadde kong Harald og dronning Sonja benket seg sammen med danske prins Henrik (i samme pels for tredje dag på rad) og svenske kong Carl Gustaf som hadde sporty caps og dunjakke.

Madde gjemte seg
Kronprinsesse Victoria av Sverige vinket muntert til pressefotografene som hadde tatt oppstilling i snøfonna i skogen. Lillesøsteren prinsesse Madeleine, derimot, ble sittende med ryggen mot fotografene og var svært uvillig til å snu seg.

Madde har vært gjenstand for en mediestorm etter Side2s omtale lørdag - ble sittende med ryggen mot fotografene. Hun hadde sluppet ned klaffene på pelslua, og skjulte ansiktet.

LES MER: Hysteri rundt Madde-kløften

Kald storhertug
Mens de fleste kongelige gjestene så ut til å tåle snøværet, hadde storhertug Henri av Luxembourg dukket langt ned i sin romslige jakke.

Med skyggelua trukket godt ned i ansiktet, og jakkeslaget til oppunder nesetippen, klarte han forhåpentligvis å holde varmen på kanefarten.

Festen er over
Før sledeturen, var hele det kongelige følget på kirkekonsert i Sollihøgda kapell. Etter kanefarten var det lunch for de kongelige gjestene. Dette markerte også slutten på den royale feiringen av kong Harald og dronning Sonjas 70-årsdager.

I løpet av søndagen reiser de fleste av de kongelige gjestene hjem.

Klikk her for ALT om den store kongefesten!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere