RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Og så kom den første Tiger-spøken

SPØKER MED TIGER: Flyselskapet Spirit Air serverer «krasjpriser» med en viss antydning til dramaet i Tiger Woods' liv.
SPØKER MED TIGER: Flyselskapet Spirit Air serverer «krasjpriser» med en viss antydning til dramaet i Tiger Woods' liv. Foto: Faksimile: Spiritair.com
Sist oppdatert:
Lite uavhengig flyselskap tilbyr «tigerpriser» på flyturer.

(SIDE2:) Det lille flyselskapet Spirit Air viser at det har «spirit» nok i sin nye nettreklame.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Selskapet har lagt ut en reklame der en tiger kjører en bil inn i en brannhydrant.

- Nå starter tigersalget, står det å lese på nettsidene.

Skjedd tidligere
Det er ikke uvanlig at kjendiser opplever at personlige dramaer blir gjenstand for latterliggjøring, både av talkshowverter og reklamemakere.

Det er nok å nevne IKEA som for mange år siden kjørte en reklame som minte folk om Gro Harlem Brundtland og Petter Stordalens hoteller havnet i klammeri med Ari Behn da de kjørte en reklame som ga assosiasjoner at Ari Behns livstil kanskje ikke passet inn i kongelige kretser.

Reklamen får både lattervekkende kommentarer og andre som synes den er over kanten.

- Hvorfor liker vi å sparke en mann som ligger nede, spør en golffan på TMZ.com.

Andre spøker med at Hollywood skal lage en ny film, «Crouching Tiger, Hidden Hydrant» («Crouching Tiger, Hidden Dragon - Snikende tiger, skjult drage» red anm).

Et markedsanalysefirma har til og med sett hvor mye folk har snakket om Tiger Woods i det siste på Twitter og hvordan kommentaren har fordelt seg.

SE DET HER

Andre mener at Spirit Air skyter seg i foten. Det er ingen smart ting å reklamere for et flyselskap med krasj, mener de.

Tiger tok til orde
Etter noen dagers skriverier rundt hans angivelige utenomekteskapelige affære, valgte Tiger Woods onsdag kveld å komme med en uttalelse der han sier at han har sviktet sin egen familie.

Les Tiger Woods' beklagelse her

- Jeg har sviktet min familie og jeg angrer på de feiltrinnene av hele mitt hjerte, skriver han.

- Jeg vil strebe etter å bli et bedre menneske, og den ektemannen og faren min familie fortjener. For alle som har støttet meg gjennom årene, gir jeg min dypeste beklagelse, sier han videre.

Woods er imidlertid klar på at han ikke ønsker å gå noe videre inn på saken, og sier at det som skal sies, skal sies mellom medlemmene i familien og ikke til media.

Dukket opp ny kvinne
Tidligere i uken så det ut til at de amerikanske tabloidmagasinene hadde vært litt overilet da de rapporterte om golfstjernens utroskap. Partyplanleggeren Rachel Uchitel sa klart fra at hun ikke var Woods' elskerinne, og mente det var en bekjent som sto bak ryktespredningen.

LES MER:- Hun er Tigers påståtte elskerinne

Men onsdag dukket Jamiee Grubbs opp. Grubbs som har deltatt i realityserier på TV, skal ha skrytt av sitt angivelige forhold til golferen på jobben. Ifølge TMZ.com skal hun også ha blitt oppringt av Tiger Woods kone, Elin Nordegren.

LES MER:- Jeg hadde sex med Tiger Woods

Kjørte uforsvarlig
Tiger Woods har fått en bot av politiet for sin uforsvarlige kjøring.

Han skal også ha forårsaket skader på både hydrant og tre til over 20.000 kroner.

Bilen han kjørte fikk skader for over 50.0000 kroner. Flere av vinduene skal ha vært knust og hans kone Elin skal ha forklart at hun knuste vinduet fordi han ikke kom seg ut av bilen.

Det mest alvorlige ved rapporten som ble offentliggjort onsdag var imidlertid at Woods ikke hadde på seg sikkerhetsbeltet, melder Assocaited Press.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere