*Nettavisen* Nyheter.

Øker sikkerheten rundt huset

Foto: (Stella)

Kevin Federline er redd Britney Spears skal komme å ta sønnene, og har derfor øket sikkerheten rundt huset.

06.01.08 10:07

(SIDE2): Det er Splash News som nå hevder at Kevin Federline har økt sikkerheten rundt huset sitt, fordi han er redd Britney Spears skal forsøke å kidnappe barna.

Les også:Britney Spears utskrevet

Seks nye livvakter
Britneys eksmann Kevin Federline er bekymret for deres to sønner, Sean Preston og Jayden James - og frykter nå at Britney skal ta seg inn i huset hans og kidnappe de to guttene.

For å beskytte barna har Kevin nå økt sikkerheten betraktelig rundt huset. Tre biler, hver med to livvakter, ankom Federlines bolig lørdag formiddag, for å passe på Kevin, som nå har det fulle ansvaret for de to sønnene.

Tvangsinnlagt
Den hardt prøvede stjernen ble innlagt på sykehus fredag, etter at hun nektet å gi fra seg den ene sønnen til eksmannen Kevin Federline. Etter hvert ble politiet tilkalt, og Britney ble fraktet på en båre ut av huset, og videre til Cedars-Sinai Medical Center.

Politiet tror popstjernen var ruset da hun nektet å overlevere Sean Preston og Jayden James torsdag kveld, skrev Splash News.

Siden Britneys tvangsinnleggelse, har amerikansk presse spekulert i hva den tidligere popprinsessen kan ha fått i seg. Politiet i Los Angeles har uttalt av Britney var påvirket av «unknown substance», noe som kan bety narkotika, medisiner, alkohol eller en kombinasjon.

Kilder nær Britney hevder også overfor The Sun at hun er blitt avhengig av stoffet Clenbuterol - som også brukes på hester.

Les mer om Britney her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.