*Nettavisen* Nyheter.

Økning for Cecon

I sterk bedring i første kvartal.

Selskapet la torsdag ettermiddag frem sitt resultat for første kvartal.

NA24 - din næringslivsavis

Cecon opplyser at de hadde et resultat før skatt på 37,5 millioner kroner i første kvartal. I samme periode året før la de frem et resultat før skatt på minus 13 millioner kroner.

Driftsresultatet steg til 13,8 millioner kroner fra minus 65 millioner kroner i samme periode i fjor. Driftsinntektene steg til 101,3 millioner kroner fra 57,1 millioner kroner i første kvartal året før. Tall fra datterselskap er konsolidert i regnskapet fra og med første kvartal.

Selskapet skriver at planleggingen på prosjektene i Vest-Afrika i Nigeria og Angola har utviklet seg i henhold til plan. Offshore-arbeidet i prosjektene ble påbegynt i første kvartal ofg vil bli avsluttet i løpet av andre kvartal.

Cecons nybyggingsprogram ved Davie Yards i Canada går som planlangt. De tre fartøyene skal leveres i andre, tredje og fjerde kvartal i 2009.

Selskapet venter at de kommer til å se fortsatt positiv utvikling i markedet for selskapets tjenester. De er i diskusjoner med potensielle kunder om spesifikke prosjekter i 2008 og 2010. På kortsikt jakter de de muligheter i Nordsjøenm, Vest-Afrika og Sør-Amerika.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag