*Nettavisen* Nyheter.

Oksum uenig i styrets avgjørelse

Avtroppende toppsjef Jan Oksum er ikke enig i avgjørelsen til styret i Norske Skog, som førte til at han måtte gå på dagen.

19.05.08 00:13

- Styrets jobb er å ansette og avsette konsernsjefer når det er nødvendig. Jeg har ikke noe annet valg enn å rette meg etter det. Det betyr ikke nødvendigvis at jeg er enig, men jeg må innse at sånn er det, og så får jeg se videre, sa Jan Oksum på en pressekonferanse mandag.Papirgiganten Norske Skog har slitt med resultatene lenge. I tillegg har det stormet rundt konsernsjefen i forbindelse med nedleggelsen av Union i Skien.- Det er ikke unaturlig at jeg har en annen oppfatning enn styret her. Det er nok klokt å


holde det for seg selv i dag, sa Oksum til et samlet pressekorps.Toppsjefen får med seg en sluttpakke på 10,8 millioner kroner når han nå forlater stillingen.- Mitt største ønske er at Norske Skog gjør det bedre framover enn vi har gjort det i en periode nå, sa den avtroppende toppsjefen.


Etter at nyheten om at Oksum må gå fra stillingen ble kjent, har verdien av selskapets aksjer steget på Oslo Børs.(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag