*Nettavisen* Nyheter.

Øl og pupper

Foto: TV 2

Til høsten skal Håvard Lilleheie løfte TV 2 Zebra med gutta boys-fakter.

30.06.06 18:07

(SIDE2:) Til høsten skal Håvard Lilleheie være vert for talkshowet «The Man Show» på TV 2 Zebra. Han lover et program krydret med øl, pupper og glamourmodeller. Konseptet er delt mellom gjester i studio og en stuntreporter som leverer utegående reportasjer.

- Hvem dette blir er ikke bestemt ennå, men det kommer ikke til å være en som er kjent for tv-seerne fra før, sier Zebra-sjefen Geir Mikalsen til Side2.

Han beskriver programmet som humor om og for menn, der man ønsker å kaste lys over dagens mannsrolle. Akkurat derfor er det ikke umulig at også kvinner vil finne det svært interessant å følge med når Lilleheie starter på senhøsten.

- Zebra litt frekkere

TV 2 Zebra har etablert seg som landets sjette største kanal, etter de fire store og Canal+. Nå satser de på flere egenproduksjoner til høsten.

- Vi har allerede fotball og tippeliga som er viktig. Nå blir det neste å satse på underholdning, sier Mikalsen. Med en kanal fri for nyheter og aktualitetsprogrammer tror han de automatisk vil møte et noe yngre tv-publikum enn moderkanalen TV 2.

- Og på enkelte områder vil vi nok være en frekkere tv-kanal, sier han.

Mer nytt fra tv-fronten i Side2s tv-guide

Drømmejobb

Selv mener Lilleheie han har fått drømmejobben med «The Man Show».

- Dette er programmet alle unge menn skulle ønske de fikk lov til å lage! Dette er gladprogrammet der gutter får lov til å være gutter, sier Håvard Lilleheie til Dagbladet.

Programlederen er for de fleste kjent fra filmsuksessen «United». Han har også gjort seg bemerket som programleder i NRK og har hatt stor suksess sammen med Steinar Sagen i showet «Frustrerte Fyrer» på Latter i Oslo.

På TV 2 kjenner vi ham fra «TV 2-nøttene» sammen med Espen Eckbo.

FÅ SIDE2 PÅ MOBIL I SOMMER

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.