RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

OL-vinner Khalid Skah løslates

Foto: ABDELHAK SENNA (AFP)
Sist oppdatert:
Khalid Skah, som ble pågrepet i Paris onsdag, ble løslatt løslates mot kausjon fredag.

(NTB):Ifølge VG får ikke Skah lov til å forlate Île-de-France, regionen rundt hovedstaden Paris. Ifølge avisas opplysninger må norsk-marokkaneren melde seg for politiet hver 15 dag. Skahs fikk også passet sitt inndratt.

Meling sier til VG at det nå kan synes som om Marokko har gitt tilsvar på den norske utleveringsbegjæringen og at de mener forholdene Norge anklager Skah for skal være endelig oppgjort i Marokko.

Skah ble onsdag pågrepet i Paris etter å ha vært ettersøkt av norsk politi siden 2009. Politiadvokat Trine Krok i Oslo politidistrikt bekreftet torsdag at de jobbet med å begjære ham utlevert til Norge. Onsdag kveld sa Meling at norsk-marokkaneren trolig vil be om å bli utlevert til Norge.

Skah er i Norge tiltalt for grove trusler og vold mot sin ekskone og sine barn. Han er også tiltalt for å ha kidnappet sine to barn til Marokko etter en barnefordelingssak. Ifølge TV 2 skal Skah også ha kommet med trusler mot tidligere utenriksminister Jonas Gahr Støre (Ap). (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere