*Nettavisen* Nyheter.

Ola (20) og Frikk (19) omkom i båtulykke

Foto: Gjersøe Peter (Scnpix)

Frikk ville blitt 20 år i dag.

13.07.11 17:49

Navnene til de to unge guttene som natt til tirsdag omkom i en båtulykke i Styrsvik, et sund mellom Tjøme og Nøtterøy er nå frigitt, skriver Budstikka.

De to guttene er: Ola Christopher Bakker (20) fra Oksenøya i Bærum og Frikk Oscar Gunnari (19) fra Østerås i Bærum. Frikk Oscar ville hatt bursdag onsdag, dagen etter at han omkom i ulykken.

Aktive i idrett
Begge guttene hadde en bred interesse for idrett, skriver Budstikka.

- Det er en forferdelig tragedie. Jeg husker Ola som en utrolig kjekk gutt. Han var en positiv og aktiv bidragsyter i laget, sier Simon Killi, oppmann for 91-laget til Stabæk som Ola Christopher Bakker var en del av.

Frikk Oscar har vært aktiv innenfor alpint.

- Frikk var innmari flink på ski. I tillegg var han en skikkelig godgutt. Alltid blid. En morsom fyr som var godt likt blant guttene og jentene i alpingruppa. Dette var et grusomt sjokk, kommenterer tidligere formann i alpingruppa til Fossum, Cathrine Gjævert.

Hjem fra fest
Guttene mistet livet da de skulle hjem fra fest litt før klokken 04. De kjørte inn i en annen båt som lå fortøyd ved land, guttene kjørte en såkalt RIB-båt. De skal ikke ha brukt redningsvest.

Tirsdag ettermiddag ble det avholdt en minnestund for guttene, ved bryggekanten i Styrsvik, opp mot hundre personer møtte opp.

Ny ulykke onsdag
Natt til onsdag skjedde det på nytt en båtulykke i det samme området. Det satt fire personer i båten, som også var en RIB-båt. En person greide å komme seg på land, to kvinner omkom, og Kiwi-toppsjef Per-Erik Burud (48) er nå savnet. Store styrker leter nå etter ham. En av de to omkomne kvinnene er Buruds kone.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.