RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir seg:

Ole Kristian Bjellaanes slutter som nyhetsredaktør i NTB

GIR SEG ETTER 14 ÅR: Ole-Kristian Bjellaanes slutter som nyhetsredaktør i NTB.
GIR SEG ETTER 14 ÅR: Ole-Kristian Bjellaanes slutter som nyhetsredaktør i NTB. Foto: Thomas Brun (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Nyhetsredaktør Ole Kristian Bjellaanes i NTB slutter, etter 14 år i jobben. Utviklingsdirektør Geir Terje Ruud konstitueres i stillingen fra 1. januar.

– Selv om ingen har bedt meg slutte nå, har jeg aldri sett det som aktuelt å skulle nærme seg pensjonsalderen i denne jobben. Jeg har merket at motivasjonen for å være helt «på» ikke lenger er like sterk. Og da er det riktig – både for meg og NTB – å overlate roret til noen andre, sier Bjellaanes.

Han hadde erfaring fra Agderposten, Nationen, VG og Dagbladet da han i 1993 ble ansatt som journalist i NTB. I 2005 tiltrådte som nyhetsredaktør.

Bjellaanes fortsetter i NTB for å jobbe med ulike prosjekter og skal også ha et særlig ansvar for det presseetiske arbeidet.

– Geir Terje Ruud konstitueres i stillingen fram til ny nyhetsredaktør er på plass. Vi går umiddelbart i gang med å rekruttere nyhetsredaktør, sier sjefredaktør Mads Yngve Storvik.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere