Ole om stygge og fine pupper

Ole «Lukkøye» Klemetsen avslørte på nett-treff på at han fikk se pupper under Robinson. De største tilhørte Jan Simonsen. Les svarene.

16.03.05 16:30

(SIDE2): Ole Klemetsen er en av de to gjenværende nordmenn i Robinson VIP. Onsdag stilte han på nett-treff hos side2.no.

Proffbokser og barnehageonkel
De fleste kjenner «Lukkøye» som proffbokser med 45 seire.

Ikke fullt så mange vet at Ole gikk fra boksekarrieren til å bli barnehageonkel. I 2001 la han boksehanskene på hylla og tok i bruk gitaren og gullstrupa.

Robinson
I Robinson VIP er det tre lag med fem deltagere fra Danmark, Sverige og Norge som kjemper om å overleve lengst på Robinson-øya.

Deltagerne fra Norge er Ole Klemetsen, Lene-Elise Bergum, Janne Rønningen, Gry Jannicke Jarlum og Jan Simonsen. Deltakerne har lov til å ha med begrenset med bagasje og hjelpemidler. Til å begynne med spilte de på landslag, men nå er de blitt slått sammen og kjemper individuelt.

Utstemning
J-Diva ble stemt ut etter første øy-råd og Lene-Elise gikk som nummer to. Nylig ble Janne Rønningen stemt ut. Nå er det bare gutta boys igjen.

Foto: Scanpix

Ole sier til side2.no at det var kjempegøy å være med på Robinson.

- Jeg fikk mange nye og gode opplevelser. Han avslører også, at den største utfordringen var å være sammen med mennesker han ikke trivdes med.

Les svarene til Ole under:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.