RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ole om stygge og fine pupper

Sist oppdatert:
Ole «Lukkøye» Klemetsen avslørte på nett-treff på at han fikk se pupper under Robinson. De største tilhørte Jan Simonsen. Les svarene.

(SIDE2): Ole Klemetsen er en av de to gjenværende nordmenn i Robinson VIP. Onsdag stilte han på nett-treff hos side2.no.

Proffbokser og barnehageonkel
De fleste kjenner «Lukkøye» som proffbokser med 45 seire.

Ikke fullt så mange vet at Ole gikk fra boksekarrieren til å bli barnehageonkel. I 2001 la han boksehanskene på hylla og tok i bruk gitaren og gullstrupa.

Robinson
I Robinson VIP er det tre lag med fem deltagere fra Danmark, Sverige og Norge som kjemper om å overleve lengst på Robinson-øya.

Deltagerne fra Norge er Ole Klemetsen, Lene-Elise Bergum, Janne Rønningen, Gry Jannicke Jarlum og Jan Simonsen. Deltakerne har lov til å ha med begrenset med bagasje og hjelpemidler. Til å begynne med spilte de på landslag, men nå er de blitt slått sammen og kjemper individuelt.

Utstemning
J-Diva ble stemt ut etter første øy-råd og Lene-Elise gikk som nummer to. Nylig ble Janne Rønningen stemt ut. Nå er det bare gutta boys igjen.

Ole sier til side2.no at det var kjempegøy å være med på Robinson.

- Jeg fikk mange nye og gode opplevelser. Han avslører også, at den største utfordringen var å være sammen med mennesker han ikke trivdes med.

Les svarene til Ole under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere