RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ole Torstein skjøt seg selv i fingeren med spikerpistol

IKKE HVERDAGSKOST: Legesekretær Vigdis Storøy og fastlege Bobben Tranaas ved Robrygga legekontor i Namsos sperret opp øynene da Ole Torstein Myrvold kom inn med fingeren sin.
IKKE HVERDAGSKOST: Legesekretær Vigdis Storøy og fastlege Bobben Tranaas ved Robrygga legekontor i Namsos sperret opp øynene da Ole Torstein Myrvold kom inn med fingeren sin. Foto: Privat
Sist oppdatert:
Noen timer senere var han igjen i full sving med å bygge garasje.

(Namdalsavisa): Det skal mye til for å stoppe bussjåfør Ole Torstein Myrvold fra Vemundvik. Selv ikke en gjennomboret finger setter hobbysnekkeren i sjakk.

– Jeg var egentlig kjempeheldig som ikke traff noen bein. Jeg fikk raskt hjelp og det hele var over på noen sekunder. Nå er fingeren bandasjert og nesten helt fin igjen, sier Myrvold – som er i full sving med snekkeringa når NA slår på tråden.

– Dette ser vi ikke så ofte

Uhellet skjedde under bygging av garasjen heime i Vemundvik.

– Jeg holdt på å sette opp en vegg da spikerpistolen plutselig gikk av og skjøt meg i fingeren. Den fire tommer lange spikeren gikk rett igjennom. Jeg kjente ingen smerte, og det var heller ikke mye blod, forteller Myrvold.

Han ringte så til sin fastlege, Bobben Tranaas, som like etter tok imot den uheldige snekkeren på Robrygga legekontor.

– Vi er vant til å få inn tilfeller der folk har satt fast ting som fiskekroker i fingeren, men at en spiker går rett gjennom på denne måten ser vi ikke så ofte, forteller Tranaas.

Fastlegen fikk hjelp av sin kollega Jan Laugen og sammen bestemte de seg for å ta operasjonen på legekontoret, i stedet for å sende Myrvold videre til sykehuset.

– Operasjonen gikk raskt og smertefritt. Vi satte bedøvelse og fikk ut spikeren på noen minutter, forteller Tranaas.

Ikke skremt av hendelsen

Både fastlegen og pasienten ser på hendelsen som tragikomisk – og bestemte seg for å forevige øyeblikket ved å legge ut bildet av fingeren, med spikeren i, på Facebook.

– Det er sikkert litt moro for dem at det kommer inn pasienter som sliter med andre ting enn bare halsvondt og forkjølelse, flirer Myrvold.

Kun ett sting og litt bandasje senere er han igjen tilbake med garasjebygginga.

– Alt er vel og bra og det går helt greit å snekkere. Jeg har tatt meg fri denne uka for å bygge garasjen. Jeg har fått opp råbygget nå og blir nok ferdig til vinteren, sier Myrvold.

Særlig skremt av hendelsen har han altså ikke blitt.

– Nei da, dette gikk så greit så. Men jeg skal prøve å være litt mer varsom med spikerpistolen framover. De fleste ulykker skjer jo tross alt i heimen, flirer Ole Torstein Myrvold.

Les flere saker fra Namdalsavisa her!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere