Gå til sidens hovedinnhold

Oliven gjenåpner med ny meny

Fredag 11. februar åpner Oliven kaffe & kjøkkenbar dørene på nytt.

LAMBERTSETER: Mange har lurt på hva som vil skje med Oliven på Lambertseter ettersom lokalene ikke har vært i bruk etter nyttår. Mange har savnet den lokale kafeen hvor man kunne nyte sin formiddagskaffe eller se på fotballkamper i helgen.

Derfor er det med glede kaféinnehaver Reza Shaker nå kan melde at Oliven gjenåpner førstkommende fredag.

Nytt på menyen

Reza forteller entusiastisk at det er blitt ansatt en dyktig indisk kokk som skal sørge for velsmakende og spennende indiske retter.

Menyen vil ellers bli som før med forskjellige pizzaer, salater og andre småretter. Det vil også bli lagt opp til en buffé som vil være tilgjengelig i forbindelse med visning av fotballkamper på storskjermen i helgene.

Mer musikk

Oliven har også tidligere fra tid til annen hatt livemusikk med forskjellige band og artister, men nå vil innehaver Reza få til et opplegg hvor dette kan skje på fastere basis, for eksempel hver eller annen hver helg.

Han har også en idé om å arrangere faste karaokekvelder.

Nye åpningstider

Oliven vil i første omgang holde åpent fra klokken 15–23 mandag til torsdag.

Fredag klokken 15–01, lørdag klokken 13–01 og søndag 13–23.

Når været tillater det vil uteserveringen også bli åpnet. Da vil også åpningstidene endres.

Det vil også bli mulig å bruke lokalene som selskapslokale til en rimelig pris.

Reza ønsker alle velkommen til åpningen fredag førstkommende, da det vil bli åpningstilbud med spesielt hyggelige priser på den indiske menyen. Han legger til at prisene også ellers vil ligge på et fornuftig nivå slik at en familie kan spise middag ute til en rimelig pris.