RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oliver avviser Barmen-kritikk

Sist oppdatert:
- Jeg er ikke falsk, sier TV-kokk Jamie Oliver etter at TV-kokk Lars Barmen (bildet) anklaget ham for å jukse under programmene sine.

- Jeg er stolt av det jeg gjør, sier Jamie Oliver til VG og avviser kritikken fra Lars Barmen, som i gårsdagens VG beskyldte TV-kokken for å jukse under programmene sine.

Barmen kritiserte Oliver for bruk av matstylister og ingredienser som det er altfor vanskelig å få tak i. Og toppet det hele med å si at Oliver er en «fake» (kunstig) kokk som lurer sitt publikum til å tro at matlaging er mye enklere enn det faktisk er.

- TV-programmene mine er filmet på en slik måte at du skal få se hvordan tilberedningen av en rett skjer i virkeligheten, i motsetning til vanlige TV-kokker, som har alt ferdig oppskåret på en benk, sier Oliver, som med det slår tilbake på de mer tradisjonelle TV-kokkene - som vel Barmen er en av.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere