RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oljeknøttene mangler personalressurser (Ny)

Sist oppdatert:
Verken PA Resources eller Altinex Oil har foreløpig blitt kvalifisert for norsk sokkel. Det skal være personalsiden som er problemet i prosessen. Nå kommer Altinex med et motsvar
Les om svaret til Altinex her:

Altinex Oil svarer

Både PA Resources og Altinex Oil har fått på plass penger og investorer, og målsetningene er klare om at de vil inn på norsk sokkel. En prekvalifisering for en slik inntreden har imidlertid latt vente på seg.

– Det er vel ikke så vanskelig hvis du har papirene i orden. Men det har vært litt usikkert hvilke ressurser de har på personalsiden, sier ekspedisjonssjef Gunnar Gjerde i Olje- og energidepartementet til Dagens Næringsliv.

Det er Gjerde og departementet som foretar kvalifiseringsarbeidet.

Ifølge Gjerde har selskapene til nå vært trege med å dokumentere at de har tilstrekkelig med kompetente folk. Departementet ønsker etter alt å dømme minst åtte til ti oljekyndige mennesker ansatt i de norske driftsorganisasjonene, skriver DN.

Gjerde sier til avisen at han ikke har inntrykk av at selskapene har anstrengt seg spesielt, noe som har ført til at flere utenlandske selskaper har klart å kvalifisere seg i mellomtiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere