RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oljeprisen falt tilbake

Sist oppdatert:
Oljeprisen falt tilbake i går etetr at det ser ut til at president Hugo Chavez vant en klar seier over opposisjonen. Oljeprisen er likevel fortsatt over 45 dollar fatet i New York
Etter å ha snust på et nytt rekordnivå i elektronisk handel mandag morgen rett under 47 dollar pr. fat, så falt prisen på referanseoljen WTI utover ettermiddagen og kvelden i går. Det var meldinger om at Venezuelas president Hugo Chavez hadde vunnet folkeavstemningen om nyvalg på president at oljeprisen falt.

Septemberkontrakten på New York Mercantile Exchange endte til slutt på 46,05 dollar pr. fat, noe som var ned 1,1 prosent. Oljeprisen er lite endret i elektronisk handel i natt i det markedet fortsatt er preget av stor usikkerhet tilknytet Irak og russiske Yukos.

I går ble det rapportert fra Irak at en shiagruppe hadde satt fyr på en oljebrønn i det sydlige Irak.

Folkeavstemningen i Venezuela ser ut til å ende uten uro, noe markedet hadde fryktet på forhånd. En av årsakene er at observatørene, med tidligere USA-president Jimmy Carter i spissen har gått gode for at Chavez vant.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere