RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oljeprisen kommer tilbake

Sist oppdatert:
Presidentvalget og lagerfrykt preger igjen stemningen på oljebørsene. Mandag morgen steg prisen igjen over 52 dollar fatet for råoljen
U.S Light Crude, WTI, steg 51 cent til 52.27 dollar fatet i Asia mandag natt, norsk tid. Dermed steg prisen videre etter at den fredag kveld steg videre etter at den hadde falt de foregående dagene.

Lave lagre av fyringsolje i både USA, Europa og Asia forlenget oljeoppgangen, som så langt har steget 60 prosent siden nyttår. Det melder Reuters.

To ganger i år har oljemarkedet opplevd en kraftig nedgang, med fall oppimot 15 prosent av prisen, men nedgangene har hver gang blitt av avløst av kraftige oppganger til nye rekordnoteringer.

Utkommet av tirsdagens presidentvalg gjør ikke usikkerheten mindre, sammen med generell terrorfrykt og det faktum at al-Qaeda-lederen Osama bin Laden vise seg på TV skjermer fredag, gjør at usikkerheten råder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere