RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oljeprisen løftes på bensin

Sist oppdatert:
Råoljeprisen løftes onsdag til det høyeste nivået på nesten to uker etter spekulasjoner om lave bensinlagre. Les mer om tilstanden i oljemarkedet her:
Råolje handles på det høyeste nivået på nesten to uker onsdag morgen. Årsaken er at det forventes at lagertallene, som kommer onsdag ettermiddag norsk tid, vil vise at lagrene av bensin er fallende.

Ifølge Bloomberg forventes det at bensinlagrene fallet med 0,7 prosent i forrige uke, ettersom etterspørselen økte og flere raffineri stengte ned produksjon som følge av vedlikehold.

Råolje for levering i mai handles i morgentimene onsdag til 65,9 dollar fatet, en nedgang på 17 cent fra gårsdagens nivå, mens kontrakten tirsdag kveld steg hele tre prosent. Det melder Bloomberg News.

I går ble også oljen handlet utenfor prisbåndet mellom 60,25 dollar og 65,6 dollar, som prisen har svingt mellom de siste ukene. Dette blir tolket som et sterkt signal av deltakerne i markedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere