RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oljeprisen reagerer ikke på tallene

Sist oppdatert:
Oljeprisen fortsetter å falle til tross for at oljelagrene minskes. Les mer her:
De amerikanske oljelagrene falt 300.000 fat i den siste uken, opplyser USAs energiministerium. Oljelagrene er til tross for nedgangen 10 prosent over de nivåene som var på samme tidspunkt i 2005.

Oljeprisen ble sendt kraftig ned tirsdag kveld på forventningene om at lagrene skulle øke. Likevel reagerer ikke oljeprisen oppover siden markedet fokuserer på at bensinlagrene. Tall fra de amerikanske myndighetene viser at bensinlagrene steg med hele 4,3 millioner fat den siste uken.

Også lagertall over destillater viser at det har vært en nedgang. Destillatlagrene falt tilbake med 300.000 fat i forrige uke, men etterspørselen er fortsatt lav.

Grunnet en uvanlig varm vinter har etterspørselen etter fyringsolje sunket. Det amerikanske Energidepartementet melder at etterspørselen etter destillater falt tilbake med 0,7 prosent de siste ukene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere