RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oljeprisen snur ned

Sist oppdatert:
Etter ny oppgang i oljeprisen i går, har den snudd i elektronisk handel i natt. Naturgassprisen nådde nye historiske høyder i går
Det ble ny opptur for oljeprisen i New York i går, men det var naturgassprisene som stjal showet etter å igjen ha steget til nye historiske rekordnivåer.

Det skjedde etter en noe lavere oppgang enn ventet i de ukentlige lagertallene for det amerikanske naturgassmarkedet, samt signaler om at arbeidet med å få opp igjen produksjonen i Mexico-gulfen etter orkanen Rita går tregere enn antatt.

Prisen på naturgass toppet seg i går på 14,625 dollar pr. million btu ( british thermal units) intradag som er det høyeste noensinne i futuresmarkedet. Novemberkontrakten endte til slutt på 14,196, også det rekord for sluttkursen.

Fortsatt er omkring 80 prosent av USAs naturgassproduksjon i Mexico-gulfen nede etter orkanen Rita passert gulfen for en uke siden.

Råoljeprisen steg 44 cent for referanseoljen WTI i New York i går kveld, og novemberkontrakten endte på 66,79 dollar. Den er imidlertid ned igjen 31 cent i elektronisk handel i Asia i natt.

Fortsatt er 98 prosent av USAs oljeproduksjon i Gulfen nede etter orkanherjingene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere