RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oljeprisen stabil etter fall

Sist oppdatert:
Oljeprisen raste to dollar fatet tirsdag på spekulasjoner om tilstanden i de amerikanske oljelagrene. Men prisen er stabil i morgentimene onsdag. Sjekk saken her
Det har vært reneste oljebonanza de siste ukene. Oljeprisen har rast opp til ny rekordnotering og skubbet borti den psykologisk viktige 60-dollar per fat-grensen.

Men tirsdag var moroa over for en liten stund, da oljeprisen knakk ned to dollar, noe som er det største fallet på åtte uker ifølge Bloomberg. Årsaken er frykt for at oljelagrene i USA vil vise sterk oppgang onsdag ettermiddag.

Ifølge en sammenstilling Bloomberg News har foretatt steg amerikanske destillatlagre med 1,5 millioner fat forrige uke. Denne økningen forventes å skje på bakgrunn av at det amerikanske energidepartementet forrige uke kunne melde om at etterspørselen etter destillater falt.

Råolje for levering i august ble handlet 5 cent lavere onsdag morgen enn tirsdagens sluttnotering, og prisen er dermed på 58,15 dollar fatet. I går falt altså oljeprisen hele 3,9 prosent til 58,20 dollar fatet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere