RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oljeprisen stiger før rapport

Sist oppdatert:
For første gang på fire dager stiger oljeprisen torsdag etter forventninger til oljelagertallene som kommer senere i kveld. Les mer om forventningene her
For første gang på fire dager kryper oljeprisen oppover torsdag etter spekulasjoner om at oljelagertallene fra det amerikanske energidepartementet vil vise at produktlagrene falt kraftig etter orkanen Katrinas herjinger.

I går meldte styresmaktene i USA, ifølge Bloomberg News, om at fem raffinerier var stengt ned og at produksjonen er 57 prosent under normalnivåene.

Oljeprisen steg 0,8 prosent til 64,88 dollar fatet i morgentimene torsdag, mens WTI-oljen falt 2,4 prosent til 64,37 dollar fatet onsdag kveld.

Energidepartementet i USAs rapport over lagersituasjonen i det amerikanske oljemarkedet, som blir frem torsdag kveld norsk tid, er ventet å vise kraftige fall i rå- og produktoljelagrene.

Det forventes at lagrene med råolje falt 7,7 millioner fat forrige uke, mens bensinlagrene er ventet å falle med 6,3 millioner fat, ifølge estimater innhentet av Bloomberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere