RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oljeprisen videre ned

Sist oppdatert:
Oljeprisen fortsetter å falle i New York og London, og er nå på det laveste siden juni på grunn av sesongmessig lav etterspørsel i USA
Prisen på Western Texas Intermediate-olje for levering i oktober endte til slutt ned 52 cent til 28,30 dollar pr. fat fredag, etetr større fall tidslig i sesjonen.

I London har oljeprisen falt videre i tidlig handel i morges, og er sist gjort på 26,55 dollar pr. fat for levering i oktober, det er ned 22 øre fra fredag. Dette er de laveste nivåene siden juni.

Det er nå et sesongmessig fall i etterspørselen i USA på grunn av vedlikehold i forkant av fyringsoljesesongen, men markedet er fortsatt preget av lave lagre.

Det er nå sesongen for tropiske stormer i Mexicogulfen, og med de lave lagre er det ventet volatiltiet i markedet utover høsten.

Fredagens oljehandel var også preget av de svake konsumtallene presentert både av handelsdepartementet og University og Michigan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere