RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oljeprisrally på kaldt vær

Sist oppdatert:
Indikasjoner på OPEC-kutt og varsel om snøstorm i USA sender oljeprisen opp til det høyeste nivået på fem uker. Les mer her
OPEC signaliserte mandag at de kan komme til å kutte produksjonen av olje når de møtes neste måned. Samtidig er det forventet at forbruket av fyringsolje i de nordøstlige delene av USA vil stige til 13 prosent over det normale denne uken etter at det forventes snøstorm.

Det melder Bloomberg News tirsdag morgen. I går steg oljeprisen for levering i januar med hele 3,2 prosent til 61,30 dollar fatet, noe som er den høyeste noteringen siden begynnelsen av november. I morgentimene tirsdag falt oljeprisen marginalt tilbake og handles i skrivende stund til 61,10 dollar fatet.

Så langt denne måneden har 75 prosent av USA opplevd lavere temperaturer enn gjennomsnittet viser tall fra AccuWeather. Samtidig varsles det om at en storm i de nordlige deler av USA vil bringe store mengder snø til de nordlige delene av midtvesten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere