RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oljeservice: Svakt fra CalDive

Sist oppdatert:
Oljeservicekonsernet CalDive, mest kjent for forøket på å kjøpe opp DSND Subsea i fjor, levert svakere enn konsensus for fjerde kvartal
CalDive gikk med et underskudd på 710.000 dollar i fjerde kvartal, eller minus 2 cent pr. aksje. Det var ifølge Multex ventet et null resultat i kvartalet.

Tallene er eksklusive avsetning på 10 millioner dollar, meldt i begynnelsen av februar som følge av en rettsprosess rundt en kontrakt.

CalDive omsatte for 92,5 millioner dollar i kvartalet, mot 68,3 millioner i samme periode i 2001.

CalDive har de siste årene gjennomført et investeringsprogram på 750 millioner dollar, som skal avsluttes i 2003. I en kommentar sier konsernsjef Owen Kratz at selskapet i 2003 og 2004 vil demonstrere inntjeningskraften som nå ligger i selskapet.

CalDive forsøkte i fjor høst å kjøpe opp norske DSND Subsea, for å få tak på sistnevntes eierandel i Subsea 7. Dette lyktes ikke som følge av styreformann Kristian Siem og hovedaksjonær Siem Industries avvisning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere