RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Olje/Tank: Stort fall i destillatlagrene - oljeprisen stiger(Ny)

Sist oppdatert:
De amerikanske lagrene av destillater som fyringsolje falt overraskende i forrige uke, mens råoljelagrene falt mindre enn ventet. Oljeprisen stiger på tallene
Det viser tall fra det amerikanske energidepartementet.

Prisen på et fat Brent-olje for levering i mars har steget 30 cent eller 1 prosent rett etter at tallene er offentliggjort, og handles nå på 30,28 dolalr pr. fat.

Råoljelagrene viste et fall på 0,5 millioner fat til 273,3 millioner fat, og er fortsatt godt under samme periode i fjor. Det var ventet et fall på inntil 4 millioner fat. Lagrene er 14,1 prosent lavere enn samme uke i fjor.

Bensinlagrene falt med 3,3 millioner fat til 213 millioner fat, og ligger 2,7 prosent under samme periode i fjor. Det var ventet et fall på 4 millioner fat, ifølge amerikanske Fimat USA.

Destillatlagrene viste et voldsomt fall på 6,8 millioner fat til 122,4 millioner fat, ifølge DOE, mens det var ventet en økning på 1 million fat. Lagrene er nå 12,3 prosent under samme periode i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere